A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Попередження ризикованої поведінки серед молоді!

10.03.2020 року до ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. завітала представниця міжнародного благодійного фонда "Місія в Україну" м.Житомира, Наталія Олексіївна Пірогова з метою просвітницької профілактичної роботи серед підлітків та молоді, пропагування здорового способу життя. Цікава і змістовна лекція на тему "Попередження ризикованої поведінки серед молоді" відбулася для учнів 9-10 класів.

14:49 10.03.2020

Напередодні Міжнародного жіночого дня!

Напередодні Міжнародного жіночого дня, чоловічий колектив Учнівської ради ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. завітав з вітаннями до кожного класу школи. Хлопці привітали дівчаток віршованими побажаннями. Для вчительок та жіночої половини колективу Учнівська рада ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. підготували також вітання, цікавим сюрпризом став відеоролик з побажаннями від учнів!!!

14:45 06.03.2020

І книги теж справляють іменини!

Книги, як і люди, мають свої дні народження. Книжкова виставка "Ювілейний книгоград"пропонує до уваги читачів підбірку найкращих та найвідоміших книг - ювілярів 2020 року. Серед них ? "Кобзар" Т. Шевченка (180 р.), "Чорна рада П. Куліша (175 р.), "Тарас Бульба" М. Гоголя (185 р.), "Айвенго" В Скотта (200 р.), "Ромео та Джульєта" В. Шекспіра (425 р.) та багато інших. Це книги, що йдуть крізь віки, книги, що витримали випробування часом. Роки, десятиліття, століття несуть вони свою мудрість людям. Щодня наші читачі роблять книгам подарунок ? беруть їх для домашнього читання, щоб поринути у світ книжкових героїв, які протягом багатьох поколінь навчають нас бути людяними, сміливими, чесними. В. Сидоренко, зав. шкільною бібліотекою

10:05 05.03.2020

В ОЗЗСО Пулинській ЗОШ І-ІІІ ст. проводяться бесіди з учнями про заходи профілактики захворювання на коронавірус!

В ОЗЗСО Пулинській ЗОШ І-ІІІ ст. проводяться бесіди з учнями про заходи профілактики захворювання на коронавірус та поширено спеціальні інформаційні брошури на яких проілюстровані правила особистої гігієни й рекомендації: як правильно мити руки, використовувати медичну маску тощо. Знизити ризик інфікування коронавірусом можна завдяки постійному миттю рук з милом (мінімум 20с) або дезінфекційними засобами із вмістом спирту; під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс серветкою або згином ліктя; відразу викидайте серветку і мийте руки; тримайтеся на відстані від людей, у яких кашель або підвищена температура.

09:51 05.03.2020

Інформаційна лекція щодо профілактики інфікування та поширення коронавірусної інфекції!

27 лютого в ОЗЗСО Пулинській ЗОШ І-ІІІ ст. головний спеціаліст Пулинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, Кравченко Роман Миколайович та фельдшер санітарний, Грищук Тетяна Олександрівна провели інформаційну лекцію щодо профілактики інфікування та поширення коронавірусної інфекції. Лекція була проведена для медичного працівника, адміністрації школи та працівників харчоблоку. На сьогодні коронавірус зафіксували в 19 країнах Европи. В Україні випадків захфорювань не зафіксовано, але зважаючи на маштаби поширення віруса, радимо ознайомитись з пам’яткою щодо профілактики інфікування і поширення коронавірусної інфекції та дотримуватись простих правил!

17:24 27.02.2020

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Подвиг Героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої Батьківщини. Вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла. Ми закликаємо всіх згадати в молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять усіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Вони згасли, як зорі. В день пам’яті Героїв Небесної Сотні 20 лютого учні 10-А та 6-А класу були учасниками години пам’яті «У їх серцях жила Україна…». Школярі переглянули документальний фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила» та «Юні ангели», вшанували подвиг нескорених учасників Революції Гідності.

15:57 21.02.2020

Учениця 10 А класу ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. Чепель Вікторія здобула диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі - захисті науково дослідницьких робіт Малої академії наук України!

10-11 лютого 2020 року в м. Житомирі відбувся Всеукраїнський конкурс - захист науково дослідницьких робіт Малої академії наук України. В секції історичне краєзнавство представила свою роботу "Рух опору в роки Другої світової війни в історії мого рідного краю" учениця 10 А класу ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. Чепель Вікторія, яка здобула диплом ІІІ ступеня. Вітаємо її з перемогою!

11:31 21.02.2020

Фотоконкурс "Моя Україна"!

21 лютого 2020 року на базі КЗПО "Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради" пройде фотоконкурс "Моя Україна". Юні фотоаматори ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. подали роботи на участь у даному фотоконкурсі у номінаціях: портрет, пейзаж, натюрморт, жанрове фото, архітектура, макро фотографія, флора та фауна та поза жанрове фото. Бажаємо їм перемоги!

11:29 21.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень