A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Сердечно дякуємо Волонтерам УЦХВЄ П'ятидесятників під керівництвом Віктора Самойлова за подаровані парти і стільці в кабінет математики!

Сердечно дякуємо Волонтерам УЦХВЄ П'ятидесятників під керівництвом Віктора Самойлова за подаровані парти і стільці в кабінет математики! Нехай Вас оберігають найвищі сили, а люди поряд будуть щирими і добрими! Мирного неба усім!

16:02 17.04.2024

Щира подяка Наталії Дмитріївні Пашківській від воїнів ЗСУ 5 штурмової бригади

Щира подяка Наталії Дмитріївні Пашківській від воїнів ЗСУ 5 штурмової бригади. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, ваша активна громадська позиція, невтомна праця у волонтерському осередку додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

15:33 03.04.2024

Педагоги та працівники Пулинського ліцею глибоко сумують з приводу загибелі на війні мужнього захисника з села Буряківка Юрія Лисюка та висловлюють щирі співчуття родині Героя

Педагоги та працівники Пулинського ліцею глибоко сумують з приводу загибелі на війні мужнього захисника з села Буряківка Юрія Лисюка та висловлюють щирі співчуття родині Героя. Розділяємо біль великої втрати і плачемо від горя разом із вами. Слава воїну, який до останнього подиху боровся за Україну, прагнув здобути мир для кожного з нас...

17:56 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень