A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Олійник Дар’я, учениця 10 класу ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. - учасниця Всеукраїнського конкурсу Intel Еко-Україна 2020

Олійник Дар´я, учениця 10 класу ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. - учасниця Всеукраїнського конкурсу Intel Еко-Україна 2020. Свою роботу «Еволюція людини та людства» вона присвятила дослідженню рівня розвитку людства, який базується на основі загальнокосмічних законів та впливу на еволюцію людини тіла кібернетично-комп´ютерного простору. Разом з керівником Н.Я.Кавун вони висунули гіпотезу, що Земля – самодостатній космічний корабель, який прямує до деякого пункту досконалості. Ми тут визріваємо, ростемо, еволюціонуємо і саме наші світлі емоції потрібні для власної еволюції Всесвіту, у якому ми подорожуємо. Тож, пам´ятайте, що кожен сам малює свою веселку. Не економте фарби, живіть красиво!

14:20 19.02.2020

Тріумф шкільної геометрії в ОЗЗСО Пулинській ЗОШ І-ІІІ ст.

Геометрія в нашому житті є на кожному кроці і відіграє дуже велику роль в житті кожної людини. З нею ми зустрічаємося не лише на уроках, вона знаходиться навколо нас, несе красу в наше життя. Так, так красу! В цьому переконали нас Кавун Наталія Ясонівна, Фесенко Леонід Віталійович та Черниш Зоя Олександрівна, які 6 лютого провели майстер клас по виготовленню красивих та цікавих витворів мистецтва, використовуючи ті чи інші геометричні форми. Цікаво та захопливо пройшов майстер клас, залишивши всім учасникам позитивні емоції та нові цікаві знання)))

14:30 07.02.2020

Всесвітній день читання вголос

Вже протягом 11 років у різних країнах світу 5 лютого відзначається Всесвітній день читання вголос. Свято спрямоване на те, щоб спонукати молоде покоління до читання книжки вголос разом із другом або друзями, обговорювати зміст твору, ділитися враженнями та думками стосовно прочитаного. В цілому, свято має надихати дітей і дорослих просто більше читати і спілкуватися між собою. Участь у акції, присвяченій цьому дню, взяла і ОЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст. Дітки читали вголос цікаві казки, оповідання та інші твори, обговорювали зміст, висловлювали свою думку стосовно прочитаного.

12:22 06.02.2020

Літературна година "Країна сонячного добра"

На літературну годину "Країна сонячного добра", присвячену 90- річчю від дня народження Всеволода Нестайка завітали учні 4-В класу (кл. керівник - Запорожець Ю. В.). Мультимедійна презентація "Веселий, добрий Нестайко" познайомила юних читачів з біографією письменника та його творчістю.Школярі дізналися, що книги Нестайка водночас і смішні, і повчальні. У його повістях і казках завжди перемагає добро. Герої цих чудових книг ? веселі, жваві, розумні, дотепні, маленькі сміливці, які в різних життєвих ситуаціях виявляють неабияку кмітливість, почуття гумору і людяність. Діти переглянули книжкову виставку "Сонячна усмішка у казковому світі" та вибрали книги для домашнього читання.

12:31 31.01.2020

День пам’яті героїв Крут.

На державному рівні цей день почали відзначати з 2003 року. У 2006 році на залізничній станції Крути відкрили меморіальний комплекс "Пам’яті героїв крут". З цього приводу 28-29 січня 2020 року учні 5-10 класів ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. були присутніми на заходах, які провели вчителі історії Буцко Сергій Петрович та Грабовський Юрій Володимирович. В рамках цих заходів з учнями було проведено виховну годину "Пам’яті 30" та перегляд документальних фільмів присвячених героям Курут. Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього!

15:53 30.01.2020

Тематичне екологічне заняття з учнями 1-х класів

29 січня в ОЗЗСО Пулинській ЗОШ І-ІІІ ст. працівниця Пулинського міжрайонного управління водного господарства, Пашківська Наталія Дмитрівна провела тематичне екологічне заняття з учнями 1-х класів. Даний захід покликаний звернути увагу учнів на цінність водно-болотних угідь для підтримки стійкого розвитку нашої планети та присвячений Всесвітньому дню водно-болотних угідь. Заняття супроводжувалося мультимедійною презентацією та розповіддю про важливу роль даних екосистем у природі і причини їх деградації, конкурсом малюнків школярів на дану тематику. Також фахівець управління ознайомила школярів з актуальними екологічними проблемами та привернула увагу на важливість збереження водно-болотних угідь та їх раціонального використання.

15:49 30.01.2020

Історико - патріотична година "Під Крутами пішли в безсмеття"

Щороку ми вшановуємо пам’ять молодих героїв, що 1918 року полягли біля залізничної станції Крути, захищаючи Українську народну республіку від російських більшовицьких загонів, які рвалися до Києва. Їхній подвиг навічно увійшов до літопису боротьби за незалежнісь Вітчизни. Під час історико - патріотичної години "Під Крутами пішли в безсмеття" учні познайомилися з матеріалами книжкової виставки "Крути ? бій за майбутнє" та переглянули документальний фільм "Україна. Забута історія". В. Сидоренко, зав. шкільною бібліотекою

16:35 28.01.2020

Зустріч випускників! 21 березня 2020 р.

ОЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ступенів запрошує на традиційну зустріч випускників 1980, 1990, 2000 та 2010 років. Чекаємо вас 21 березня о 15:00 год. Будемо раді бачити вас в стінах рідної школи!!!

15:40 24.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень