A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Подяка від наших захисників

"Щиро дякуємо за турботу Пулинським дітям та їх батькам. Завдяки їх маскувальній сітці та окопним свічками ми будемо відчувати себе значно безпечніше і комфортніше. Наближаємо Перемогу разом!" - таке повідомлення сьогодні отримала від наших захисників, яким нещодавно ми передали маскувальну сітку та 65 окопних свічок.

14:12 27.11.2022

Пулинські ліцеїсти зібрали та передали 10 700 грн на квадрокоптер!

Друзі, здається, нас вже не можна чимось здивувати, окрім як наших Людей, які щоденно працюють, виконують свої безпосередні обов’язки і, разом з тим, активно долучаються до допомоги воїнам-землякам. Ще більш приємно, коли небайдужі не тільки дорослі, а й виховані у дусі патріотизму і любові до кожного клаптика вільної української землі, Діти.

17:05 25.11.2022

Спільно допомагаємо землякам-захисникам - воїнам ЗСУ!

Учнями, педагогами та працівниками Пулинського ліцею продовжується робота над виготовленням маскувальної сітки та окопних свічок. До 21 листопада передамо нашим землякам понад 6 метрів готової маскувальної сітки та понад 140 окопних свічок.

15:38 18.11.2022

За сприянням МОН, Google, за підтримки UNESCO, Юнісеф та Житомирської ОВА, Пулинському ліцею передано перших 8 chromebook

У наш час бурхливих змін в житті людства неможливо працювати без сучасних технологій. А вчителі повинні бути пілотами, готовими до змін, залучати до змін і дітей, завжди їх підтримувати, давати можливість розвиватися кожній особистості.

10:10 18.11.2022

Спільними зусиллями українці здобудуть перемогу!

Чудовим сюрпризом для мене сьогодні став прихід випускниці нашого навчального закладу Юлії Кондратенко (Лисюк) з донечкою Поліною. Юлія розповіла про те, що вона з цікавістю переглядає публікації про діяльність Пулинського ліцею в соціальній мережі Facebook. Так Юлія й дізналася, що учні й педагоги закладу виготовляють для ЗСУ маскувальні сітки, окопні свічки, і, що потрібен віск та парафін. З донечкою вирішили долучитися до важливої справи. На придбання парафіну Юлія передала 1000 грн та запропонувала свою допомогу у виготовлені маскувальних сіток.

18:48 11.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень