A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

11 квітня волонтерський центр при Пулинському ліцеї передав земляку-захиснику Івану Панченку маскувальні сітки (28 м) і дитячі малюнки

28 квітня вже буде рік як Іван Панченко пішов добровольцем до лав ЗСУ. Хоча до війни Іван не служив у ЗСУ, але з перших днів служби мужньо боронить Україну, вміло і сміливо бореться з ворогом. Зараз вже Іван - молодший сержант. З побратимами 79 ОДШБ стримують ворога на Донецькому напрямку.

20:31 11.04.2023

Пулинський ліцей зареєстрований для участі у Лайт - конкурсі "Краще оформлення зовнішньої території ЗЗСО" - 2023 на "Інтернет - порталі" рейтингу освітніх закладів України"

Пулинський ліцей зареєстрований для участі у Лайт - конкурсі "Краще оформлення зовнішньої території ЗЗСО" - 2023 на "Інтернет - порталі" рейтингу освітніх закладів України".

09:14 11.04.2023

Працюємо для наших ЗСУ. Працюємо задля перемоги!

28 березня волонтерський осередок Пулинського ліцею зібрав та передав Опанащуку Олександру Григоровичу (військовослужбовцю 31 бригади) - 28,2 метри маскувальної сітки, 45 окопних свічок, ангелочки-обереги, виготовлені з любовью педагогами ліцею.

18:21 28.03.2023

Дитячі листівочки для військових є гарною підтримкою, проявом уваги та любові.

Пулинські ліцеїсти з самого початку війни пишуть листівки українським воїнам і передають їх разом з маскувальними сітками, окопними свічками. В цих листівках здобувачі освіти закладу висловлюють безмежну вдячність військовим за захист України, віру в ЗСУ та впевненість у перемозі України.

22:11 10.03.2023

Працюємо задля швидкої ПЕРЕМОГИ!

Ці фото - красномовніше, ніж будь які слова, доводять важливість роботи волонтерського осередку Пулинського ліцею. Чергова партія маскувальних сіток вже у захисників.

23:20 09.03.2023

Щира вдячність всім за співпрацю!

Волонтерський осередок Пулинського ліцею протягом тижня отримує від старостинських округів Пулинської ТГ готові маскувальні сітки, окопні свічки, в'язані шкарпетки виготовлені для наших захисників. Це дає можливість краще забезпечити їх необхідним.

19:58 16.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень