A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

22 грудня- день приємних сюрпризів!

Сьогодні до ліцею завітав Довгалюк Андрій - випускник закладу, студент 2-го курсу Київського Національного авіаційного університету. Він прийшов із авторським подарунком - посібником для студентів молодших курсів технічних коледжів та ВНЗ авіаційного спрямування "Основи авіабудування та теорії авіації". У посібнику розглянута будова літака, його основних елементів, основи аеродинаміки та фізики польоту повітряного судна. Крім того, Андрій поділився своїми планами на прийдешній 2023 рік - видати новий посібник - "Основи теорії літака" та енциклопедію "Збірник запитань і відповідей". Пишаємось своїми випускниками! Зичимо Андрію, щоб життя скеровувало лише на правильний шлях та готувало приємні сюрпризи! Здійснення всіх цікавих задумів та реалізації планів!

16:06 22.12.2022

Допомога від ЮНІСЕФ у день Святого Миколая

У день Святого Миколая, якого в народі називають Угодником та Чудотворцем кожен із нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.

12:55 19.12.2022

Підтримуємо військовослужбовців

Сьогодні передано нашим землякам військовослужбовцям понад 20 м маскувальної сітки, 100 окопних свічок, дитячі листівки, малюнки та в'язані шкарпетки.

16:25 16.12.2022

Вкотре Пулинські ліцеїсти відгукнулися на прохання про допомогу наших земляків-військовослужбовців ЗСУ

Вкотре Пулинські ліцеїсти відгукнулися на прохання про допомогу наших земляків-військовослужбовців ЗСУ . Учнями зібрано й перераховано 2157 грн на придбання зимової гуми для автомобіля військових.

15:48 29.11.2022

Створюємо квітковий рай біля рідного ліцею

В рамках проєкту Flowers4school Пулинський ліцей отримав колекцію тюльпанів, нарцизів, гіацинтів, крокусів. Незважаючи на сніг, прохолоду на вулиці, учні з позитивними емоціями, гарним настроєм висадили усі цибулини біля закладу.

17:14 28.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень