A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Спільними зусиллями українці здобудуть перемогу!

Чудовим сюрпризом для мене сьогодні став прихід випускниці нашого навчального закладу Юлії Кондратенко (Лисюк) з донечкою Поліною. Юлія розповіла про те, що вона з цікавістю переглядає публікації про діяльність Пулинського ліцею в соціальній мережі Facebook. Так Юлія й дізналася, що учні й педагоги закладу виготовляють для ЗСУ маскувальні сітки, окопні свічки, і, що потрібен віск та парафін. З донечкою вирішили долучитися до важливої справи. На придбання парафіну Юлія передала 1000 грн та запропонувала свою допомогу у виготовлені маскувальних сіток.

18:48 11.11.2022

Flowers4School

Пулинський ліцей зареєстровано у благодійному освітньому проєкті "Flowers4School", який спрямований на озеленення українських шкіл квітами від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. А квіти - завжди позитив та любов до Землі нашої Батьківщини! Все буде добре Україна!

14:00 07.11.2022

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК

У бібліотеці Пулинського ліцею працюють Валентина Василівна Сидоренко та Надія Миколаївна Кулаківська - висококваліфіковані фахівці, відповідальні й щиро віддані своїй благородній справі люди, які намагаються перетворити бібліотеку на сучасний, комфортний інформаційний центр. Щиро вітаємо бібліотекарів з Міжнародним днем шкільних бібліотек та зичимо міцного здоров’я, творчого натхнення, благополуччя та дружнього взаєморозуміння. Нехай i надалi ваша робота буде улюбленою, а серця відкриті дітям.

11:37 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень