A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Масова робота

Дата: від до Скинути

Імпровізований інформаційний паркан «Моя країна - Україна»

В умовах війни особливого значення набуває національно-патріотичне виховання. З огляду на суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні, дедалі більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції.

14:48 31.10.2022

Не забувай, що ти дитина землі, що зветься Україна

В рамках місячника учні 6-Б класу відвідали патріотичну годину "Не забувай, що ти дитина землі, що зветься Україна". Юні читачі взяли участь у вікторині "Любити Україну ? знати її", склали згорток побажань "Що ти бажаєш своїй країні?", розповіли за що люблять Україну, здійснили віртуальну подорож Україною, познайомилися з книжковою виставкою "Україно! Ти моя молитва!" та взяли участь у смайл-опитуванні "Чи важливо розмовляти українською мовою?"

11:44 04.10.2022

Інформаційна година «Дивовижний світ природи»

Кожна рослина, кожна жива істота - диво. Тож читайте книги про зелений дивосвіт, блукайте уявою чи наяву по всій планеті у пошуках незвичайного, але й ту красу, що живе поруч з вами, любіть і оберігайте. Під таким девізом  пройшла інформаційна  година  «Дивовижний світ природи».

11:01 07.02.2022

Час пізнання «Пташині дива»

Молодші читачі  відвідали час пізнання  «Пташині дива». Школярі здійснили відео-подорож в неповторний світ природи та познайомилися з найгарнішими, цікавими  та незвичайними птахами. Також юні читачі переглянули книжкову виставку «Знай, люби, бережи» та  відео «Цікаві факти з життя птахів».

09:30 15.12.2021

Година історичної пам’яті «Козаччина та її герої»

В історії українського народу особливе місце посідає козацтво - гордість, сила та опора протягом багатьох століть. Про них складено безліч творів, книжок і фільмів. Про козацький рід співається й у нашому державному гімні. Образ сміливого парубка, котрий захищає честь та волю нашого народу, міцно закарбувався у пам’яті поколінь. Тож, козак в українській культурі – звитяжний воїн, озброєний захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність та звичаї усього нашого народу.

10:50 12.10.2021

Урок історичної пам’яті  «Бабин Яр. Трагедія на українській землі»

У трагічну атмосферу осінніх днів 1941 року ? днів, коли нацисти почали знищення київського єврейства, поринули  читачі під час уроків пам’яті "Бабин Яр. Трагедія на українській землі". Час може зарубцювати рани та він безсилий знищити нашу пам’ять. Нехай проростає в юних душах пам’ять, в юних умах ? бажання знати і розуміти. Пам’ятаємо...

10:12 29.09.2021

Історична мандрівка «Бабин Яр: забуттю не підлягає»

Учні 10 - А класу здійснили історичну мандрівку "Бабин Яр: забуттю не підлягає" в ході якої познайомилися з матеріалами книжкової виставки "Трагедія Бабиного Яру", переглянули фільм "Бабин Яр: без права на забуття", вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих у Бабиному Яру.

10:07 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень