A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Масова робота

Дата: від до Скинути

День пам’яті захисників України

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

09:01 29.08.2023

День Незалежності України 2023

"Україна... Вона в усьому, що нас оточує; в місяці, зорях, стежині, у кожному камінчику, деревці. Все це рідне і близьке кожному з нас. І червона калина, що росте на подвір'ї біля вашої оселі, і рушничок, вишитий старенькими бабусиними руками.

10:04 24.08.2023

День пам'яті та примирення

8-9 травня, в Україні, як і в багатьох країнах Європи, відзначають День пам'яті та примирення. Цей день символізує перемогу над нацизмом і присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. Загарбницька війна сусідньої держави нагадала нам пророчі слова Уїнстона Черчілля, що фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами. Так і сталося - російський фашизм, став реальною загрозою для мирного життя усього світу. Він увірвався 24 лютого 2022 року в нашу країну, знищуючи все на своєму шляху. Російські фашисти приголомшили всю планету своєю дикістю, ненавистю та жорстокістю. І весь світ об’єднався проти цього зла, захищаючи демократичне право і свободу.

11:15 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень