A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Вихованці 4-ої групи продовженого дня завітали у бібліотеку-медіатеку ліцею на літературну годину «Грицько Бойко ─ неперевершений майстер сміху», присвячену 100 –річчю від дня народження письменника

Дата: 06.09.2023 15:30
Кількість переглядів: 11

Вихованці 4-ої групи продовженого дня завітали у бібліотеку-медіатеку ліцею на літературну годину «Грицько Бойко ─ неперевершений майстер сміху», присвячену 100 –річчю від дня народження письменника. Юні читачі познайомилися з біографією Грицька Бойка, його творами в яких автор не просто розважає молодших читачів, а й з теплим, добрим гумором дотепно й незлобиво показує найрізноманітніші вади дитячого характеру. Вереда, замазура, хвалько, брехун, ледар, базіка, боягуз, задавака, ябеда, роззява ─ ось «знамениті» персонажі його чудових віршів та поем. Прочитай, посміхнись і задумайся ─ вчать його твори.

Популярним жанром у поета були також скоромовки-спотиканки та загадки. Вони заставляють сміятися і думати, збуджують цікавість та увагу. Їх із задоволенням розгадували та промовляли наші читачі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень