A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

20 березня ─ Всесвітній день казки #2024

Дата: 19.03.2024 13:44
Кількість переглядів: 14

«Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, читайте їм казки. Якщо ви хочете, щоб вони були ще розумніше, читайте їм більше казок» (Альберт Ейнштейн).

20 березня ─ Всесвітній день казки. Виник за ініціативи Швеції в 1991 році. Ця ідея зародилася в голові невідомо кого. Можливо, вона з'явилася за помахом чарівної палички у світі, сповненому таємниць, а можливо, була з любов'ю приготована в казковому місці. І тепер ця ідея прийшла до нас, ми почули цей заклик. Долучились до цього дійства і ліцеїсти 3-А класу, відвідавши казковий вернісаж «Світ казковий ─ загадковий». Юні читачі мали можливість доторкнутися до цього чарівного світу: здійснили віртуальну подорож у світ чарівної казки, розгадували вікторини, вибирали книги з «Казкової галявини», відкрили для себе нові імена письменників-казкарів.

На казках ми вчимося жити, тому що казка - глибокий колодязь мудрості, який не можливо вичерпати. Він завжди сповнений розуму і доброти.

Читайте і слухайте казки в будь – якому віці. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас і після нас, хай виховують нас і вчать, як треба жити по правді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень