A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

1 квітня ─ Міжнародний день птахів #2024

Дата: 01.04.2024 15:47
Кількість переглядів: 18

“Як не буде птахів, то і людське серце стане черствішим”

М. Стельмах

1 квітня ─ Міжнародний день птахів

Мета цієї акції – звернути увагу людства на проблеми збереження пташиного світу, адже вони стосуються всіх країн і континентів. Птахи живуть на планеті понад 150 мільйонів років, немає на Землі такого куточка де б їх не було.

Птахи дорогі нам як частина нашого чудесного світу. Їхні мелодійні, веселі, дзвінкі пісні, яскраве оперення оживляють природу, вселяють у нас бадьорість і радість. Птахи - провісники радості. Щороку вони приносять нам на своїх крилах весну. Птахи - вірні наші помічники, захисники лісів, полів, садів і городів. Птахи - наші друзі! Птахи - це краса і таємниця.

До Міжнародного дня птахів у бібліотеці ліцею експонується книжково-ілюстративна виставка «Цей дивовижний пташиний світ». Матеріали її розкривають загадки наших пернатих друзів.

А здобувачі освіти 3 групи продовженого дня відвідали інформаційно-пізнавальну годину «Пташині дива». Юні ліцеїсти познайомилися з історією свята, пізнавали цікавий світ птахів, переглядаючи відео-презентації, складали прислів’я, розгадували кросворд та пообіцяли охороняти і дбайливо ставитися до крилатих мешканців Землі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень