A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Виставки та екскурсії

Дата: від до Скинути

Здобувачі освіти 11 класу сьогодні переглянули фільм "Вовк. Страху нема"

Здобувачі освіти 11 класу сьогодні переглянули фільм "Вовк. Страху нема". Кіно створювалось 3 роки - і є результатом цивільно-військового співробітництва українських кіномисткинь з Командуванням, командирами бойових підрозділів та Воїнами Сил спеціальних операцій ЗСУ. Кожен кадр, кожне слово і дія у цьому кіно є справжнім репортажним неповторним моментом.

16:27 03.10.2023

ТЕМАТИЧНИЙ ДЕНЬ В ЛІЦЕЇ "ПРИРОДА НАДИХАЄ" 2023 (10-Б клас)

День природи для 10- Б класу виявився захоплюючою мандрівкою в світ рослин.За допомогою активної участі у квесті здобувачі освіти не лише гарно відпочили на свіжому повітрі але й поглибили свої знання про дикоростучі кущі, дізналися як наші українські пращури цінували та використовували із лікувальною метою вербу, глід, калину, горобину,адже ці рослини вирощували поблизу кожної домівки.Доведено, що дерева мають потужну енергетику тому природа зміцнює дух

01:43 14.09.2023

ТЕМАТИЧНИЙ ДЕНЬ В ЛІЦЕЇ "ПРИРОДА НАДИХАЄ" 2023 (5-А та 5-В клас)

Осінь – чудовий час року. Пора, коли діти йдуть до школи, птахи відлітають у теплі краї, вся природа змінюється. Всі дерева переодягають свої зелені курточки і одягають красиві відтінки осені. Саме тому, осінній ліс – найкрасивіший, в цьому переконалися учні п'ятих класів зокрема 5-А та 5-В. Діти активно провели час уявили себе піратами невідомого острова, на якому їх чекали скарби, які потрібно було знайти, відгадати, пройти. І їм це вдалося. Корабель пливе далі.

19:49 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень