A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Учнівське самоврядування в дії!

Дата: від до Скинути

Працівники та учні Пулинського ліцею зібрали та здали на переробку макулатуру

Сучасне життя неможливе без використання паперової продукції. На роботі чи в побуті, люди постійно стикаються з папером. Журнали, газети, на які оформлена річна підписка, товсті пакувальні коробки від куплених товарів, а кількість барвистої рекламної продукції: буклетів і флаєрів, взагалі не піддається ніяким підрахункам, особливо, якщо до цього числа додати списані зошити, паперові рушники, використані серветки, старі шкільні та студентські підручники, то паперові вироби самої різної необхідності та призначення, врешті-решт, можна віднести до одного із самих основних людських відходів.

16:17 20.09.2023

В рамках участі в заходах до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в напрямку «Друге життя речам» учні 1-4 класів Пулинського ліцею зібрали понад 35 кг одягу, взуття, іграшок, книжечок для малят...

В рамках участі в заходах до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в напрямку «Друге життя речам» (прибирання вдома та передача непотрібних речей, але придатних ще до подальшого використання, в гуманітарний хаб в смт Пулини для ВПО, багатодітних сімей...) учні 1-4 класів Пулинського ліцею зібрали понад 35 кг одягу, взуття, іграшок, книжечок для малят...

16:12 19.09.2023

Результати виборів на посаду ГОЛОВИ РАДИ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ 2023

Відповідно до діючого ПОЛОЖЕННЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ в Пулинському ліцеї 15 вересня 2023 року в онлайн-форматі відбулися вибори ГОЛОВИ РАДИ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ закладу.

16:21 15.09.2023

Збір кришечок волонтерами для військових

"Те, що ти викидаєш у сміття, може повернути бійця до нормального життя" - з таким меседжем одинадцятикласники Пулинського ліцею звернулися до учнівських колективів закладу.

20:26 14.09.2023

Виготовляємо маскувальні сітки

Пулинські ліцеїстки продовжують виготовляти маскувальні сітки для ЗСУ. Роблять посильний внесок у нашу спільну боротьбу з ворогом. Це гарний приклад для багатьох дорослих.

12:22 25.04.2023

ЗЕМЛЯ – НАША МАТИ, НАМ ТРЕБА ПРО НЕЇ ПОДБАТИ!

Мабуть, не випадково, квітень – пік весняної потужної ходи, вершина процесів пробудження природи, національної свідомості, людської гідності та екологічної культури!

15:30 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень