A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Виставки та екскурсії

Дата: від до Скинути

ТЕМАТИЧНИЙ ДЕНЬ В ЛІЦЕЇ "ПРИРОДА НАДИХАЄ" 2023 (6-В клас)

Недарма кажуть, що здоров'я - це скарб, а відпочинок на природі - це скарб удвічі! Тож сьогодні учні 6-В класу до скарбниці здоров'я додали гарний апетит, активність, рухливість, спортивність та позитивні емоції!

17:03 13.09.2023

Здобувачі освіти 9-Б  та 11-А класів Пулинського ліцею відвідали виставку всеукраїнсько-німецького проєкту «Захистимо пам'ять: захист і меморіалізація місць масових поховань часів Голокосту в Україні»

Здобувачі освіти 9-Б  та 11-А класів Пулинського ліцею відвідали виставку всеукраїнсько-німецького проєкту «Захистимо пам'ять: захист і меморіалізація місць масових поховань часів Голокосту в Україні». Учні мали нагоду  дізнатися  історію Голокосту на Пулинщині. Особливо їх  зацікавила історія про нашого земляка, жителя  селища Петра Піскуна, який в ті трагічні часи, ризикуючи власним життям,  допоміг єврейській сім'ї уникнути страти, за що згодом отримав нагороду «Праведник народів світу» від Уряду Ізраїлю.  Враховуючи воєнно-політичну ситуацію,  коли Україна зазнає військового вторгнення росії, коли гинуть наші солдати та мирні жителі, усвідомлюючи події, які відбувалися в Ірпіні, Бучі та інших містах нашої Батьківщини тема повернення  мирного життя стає як ніколи актуальною... А єдність перед обличчям ворога має стати усвідомленою необхідністю, адже вона  є запорукою  нашої Перемоги. Ми переможемо рашистську нечисть, як було переможено нацизм у Другій світовій війні!

15:41 11.09.2023

Виставка художньої вишивки нашого земляка Куделіна Олександра Євгенійовича «Намальовано нитками», яка розміщена в приміщенні музею «Пулинські барви»

20 квітня здобувачі освіти 8-В, 3-В, 4-В класів Пулинського ліцею відвідали благодійну персональну виставку художньої вишивки нашого земляка Куделіна Олександра Євгенійовича «Намальовано нитками», яка розміщена в приміщенні музею «Пулинські барви».

15:35 20.04.2023

Виставка художніх робіт "Різдвяний вернісаж" вихованців художнього відділу Пулинської школи мистецтв

Швидко час летить... Вже закінчився І семестр навчального року. Сьогодні учні 8-В класу отримали табелі успішності. Тепер можемо проаналізувати які є успіхи у навчанні та над чим доведеться попрацювати у Від семестрі. Також учні класу сьогодні переглянули виступ ліцеїстів 5-Б класу. П'ятикласники показали глядачам фрагмент обрядового дійства - "Різдво". А похід до Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради, на виставку художніх робіт "Різдвяний вернісаж" вихованців художнього відділу Пулинської школи мистецтв, подарував учням класу гарний настрій, позитивні емоції від побаченого. Попереду зимові канікули. Сподіваюсь, що для всіх вони будуть цікавими, безпечними, позитивними.

15:19 23.12.2022

8 грудня – Міжнародний день художника

Сьогодні у виставковій кімнаті Пулинського ліцею було людно та гамірно. Ліцеїсти відвідали виставку художніх робіт вихованців Л. В. Фесенка та переглянули творчі роботи учнів закладу в рамках конкурсу «Зимова казка».

15:11 08.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень