A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

Фрагмент обрядового дійства "Різдво"

Щороку українські родини з настанням величного свята Різдва чекають у своїх домівках на прихід вертепу. В Україні на Різдво здавна ходили колядувати від хати до хати, звінко розлунювалася колядка по селах і містах, прославляючи народження Ісуса.

11:46 23.12.2022

День ліквідаторів аварії на ЧАЕС

День ліквідаторів аварії на ЧАЕС відзначається в Україні щорічно 14 грудня. Саме в цей день в 1986 році був введений в експлуатацію захисний саркофаг над зруйнованим енергоблоком атомної станції в Чорнобилі.

15:12 14.12.2022

День Андрія Первозванного

Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові, доброти до української спадщини, повертається до традицій свого народу. Сьогодні, 13 грудня, в Україні відзначають чудове свято - день Андрія Первозванного. Але на 13 грудня припадає й інше свято - свято Калити, тобто зимового сонця. Для здобувачів освіти 4-А класу цього дня ожила одна із сторінок молодості наших прадідів. Як добре, що діти звертаються до минулого! Рідніші їм будуть батьківські пороги. У людині повинно жити святе, інакше душа зачерствіє - і в неї нічого не можна буде вкласти. З красною вас Калитою!

14:28 13.12.2022

Тиждень географії

Ератосфена заслужено вважають "батько географії", так як саме йому вперше прийшло в голову назвати науку "Географія". Географія - наука мрійників та мужніх людей. І в цю науку глибше поринули учні Пулинського ліцею.

15:09 09.12.2022

Тиждень права

В Україні, починаючи з 2008 року, прийнято офіційно відзначати День прав людини - 10 грудня. Саме до цього свята традиційно проводиться тиждень права.

14:55 09.12.2022

Тиждень доброчесності

Формування цінностей у дітей починається зі школи, однак небагато учнів знають, що таке корупція, усвідомлюють її наслідки та інтегрованість у різні сфери суспільного життя. Діти рідко стикаються з цією темою, а вона складна і потребує комплексного підходу. Ще менше з учнями говорять про доброчесність – як протиставлення корупції. Пов’язано це із тим, що, на перший погляд, поняття доброчесності є абстрактним, тому говорити про неї може бути складно чи некомфортно. Тому Тиждень доброчесності – це перше занурення школярів у цю тематику, яке допоможе сформувати базове, необхідне відповідно до їхнього віку, розуміння.

14:42 09.12.2022

Всесвітній день дитини

Діти були і залишаються найдорожчим скарбом, гордістю і надією держави. Саме від них залежить, яке майбутнє нас чекає. Ми хочемо, щоб наші діти були здоровими, щасливими і розумними, жили в мирі, радості й були впевнені в завтрашньому дні.

17:40 18.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень