A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Безпека на дорозі

Дата: 17.05.2023 22:11
Кількість переглядів: 18

У шумному мегаполісі, невеличкому містечку, у селі, або і за населеним пунктом на маленьких пішоходів чатують дорожньо-транспортні пригоди. Відмінне знання дорожніх знаків та правил дорожнього руху - запорука безпеки дитини на вулиці.  Ось чому дитина має їх знати.

Дорога - не місце для гри і бігу, тому що по ній їздять машини, від яких треба триматися подалі, на безпечній відстані.

Маленькі пішоходи Пулинського ліцею, вихованці ГПД, подорожуючи маршрутом безпеки, закріпили десять основних правил дорожнього руху: де переходити дорогу, як обходити машини, які стоять, де не можна влаштовувати ігри, як рухатися за містом, де можна кататися на велосипедах і самокатах, які дорожні знаки необхідно знати дітям.

Цікаву і змістовну зустріч організували представники ТВСВ смт. Пулини ГВПУНТ. Викладач основ безпеки руху Черниш Володимир Володимирович спілкувався з дітьми на дуже важливу і необхідну для нашого життя тему : "Безпека на дорозі".

Пам'ятайте, діти! До школи треба йти найкоротшим шляхом з найменшим рухом транспорту. Щоб не потрапити у прикру ситуацію на дорозі. Ідучи до школи, необхідно виходити з дому завчасно. Так ви не будете поспішати, уважно будете стежити за учасниками дорожнього руху та звертати увагу на всі знаки. Щасливої вам дороги!

Тамара Грибан



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень