A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

У ЖДУ імені Івана Франка курси підготовки до мультипредметного тестування будуть онлайн і безоплатними

Дата: 25.04.2022 20:40
Кількість переглядів: 138

У Житомирському державному університеті імені Івана Франка курси підготовки до національного мультипредметного тестування цього року будуть безоплатними. Їх проводитимуть онлайн. Про це Суспільному розповіла ректорка університету Галина Киричук.

За її словами, мультипредметне тестування складається з трьох предметів: української мови, історії України та математики. Навчатимуть абітурієнтів на курсах шестеро викладачів закладу.

"Проводитимуть заняття з кожного предмету двічі на тиждень, – каже Галина Киричук. – Протягом двох місяців плануємо актуалізувати знання майбутніх студентів і зробити успішною долю кожного з тих, хто довірився нам, як університету".

Відповідальний секретар приймальної комісії Микола Чайка каже, що на курси зареєструвалися випускники шкіл з Житомирської, Київської областей та міста Києва.

"Також реєструються діти, які навчаються у закладах на сході і півдні України, – каже Микола Чайка. – Це Донецька область, Луганська, Херсонська, Миколаївська, Одеська. Крім того, діти, які поїхали за кордон, прагнуть якісно та успішно підготуватися до складання цього випробування, тому у нас зареєстровані учасники з Польщі, Франції, Фінляндії та Данії".

Цього року мультипредметне тестування відбудеться в липні. Представниця Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева каже, що вже почали формувати мережу пунктів для проходження тестування.

"Всі, хто сформував реєстраційну картку, отримав свій сертифікат і знає логін та пароль доступу до персональної сторінки, до кінця квітня або на початку травня отримає на номер мобільного телефону, що вказаний під час реєстрації, алгоритм входу на персональну сторінку, – каже Людмила Марцева. – Це важливо, тому що з 10 до 25 травня потрібно буде підтвердити свою участь у національному мультипредметному тестуванні для того, щоб оновити сформовану у квітні базу учасників. У першій половині липня на базі тимчасових екзаменаційних центрів у закладах освіти відбудеться основна сесія тестування. У другій половині липня пройде додаткова сесія для тих, хто з поважної причини не зможе прийти на час, вказаний у запрошенні".

 

 

Джерело: suspilne.media


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень