A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

ХАРКІВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПІЛЬНО З УКРАЇНСЬКОЮ ІТ-КОМПАНІЄЮ РОЗРОБИЛИ ЧАТ-БОТ ІЗ МАТЕМАТИКИ ДЛЯ УЧНІВ 9-11 КЛАСІВ

Дата: 31.03.2022 17:34
Кількість переглядів: 64

Навіть у воєнний час навчання у школах і університетах відновлюється. Цьогоріч ЗНО скасовано, проте школярі мають отримувати знання та розвиватися попри все.

Нагадуємо, що Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця в партнерстві з провідною українською ІТ-компанією SoftServe розробили чат-бот із математики «ЗНО математика: BOT Challenge», який продовжує функціонувати та допомагати готуватися до іспитів учням 9-11 класів.

ЗНО BOT Challenge – змагання, яке протягом останніх 5 років допомагає школярам готуватися до складання іспиту з математики. Попри скасування ЗНО у 2022 році, чат-бот у месенджері допомагає учням підтримувати рівень знань і вдосконалюватися.

Учасники отримуватимуть задачі з програми ЗНО, а за правильне розв’язання – призові бали. До участі в челенджі запрошуються учні 9-11 класів з усієї України. Варто зазначити, що вони мають грати в боті під власним ім’ям і лише з одного облікового запису.

«Попри війну школярі мають здобувати освіту, адже це внесок як у їхнє майбутнє, так і в майбутнє України. Саме тому ми допомагаємо їм продовжувати опановувати математику, розв’язувати задачі та готуватися до вступних іспитів. Крім цього, у межах чат-боту можна взяти участь в онлайн-подіях, присвячених підготовці до іспитів, математиці, вступним кампаніям університетів, а також навчальним і кар’єрним можливостям у сфері ІТ», – коментує спеціаліст освітніх програм SoftServe В’ячеслав Лаптєв.

Як взяти участь і який алгоритм дій учасника? 

Учень запускає бот, натискає розпочати, після чого заповнює реєстраційну форму. У боті учасник отримує завдання, а якщо вказує правильну відповідь – нараховуються бали. Завдяки правильним відповідям учні піднімаються турнірною таблицею.

Переможці визначаються найбільшою кількістю балів станом на 2 червня 2022 року (17:00), вони отримають гаджети для навчання:

  • 1 місце – ноутбук HP;
  • 2 та 3 місця – Apple iPad.

Від 2019 року за допомогою чат-боту до ЗНО з математики підготувалося 35 тисяч учнів, з яких майже 20 тисяч – минулорічні учасники. Тоді переможцями оголосили школярів зі Львівської, Харківської, Волинської, Одеської та Чернівецької областей.

З додатковою інформацією можна ознайомитись за посиланнями: ЗНО математика: BOT Challenge.

Джерело: МОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень