A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

День пам'яті жертв голодомору

Дата: 27.11.2020 16:29
Кількість переглядів: 100

Голод 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, що забрала життя мільйонів людей. Щоб не повторилися такі події, кожний українець повинен знати і пам’ятати ті страшні сторінки нашої історії! Голодомор став для українців найбільшою трагедією і найтяжчим злочином проти цілого народу. Упродовж десятиріч підручники історії, засоби масової інформації не друкували жодного рядка про голодний 1933 рік.

Про страшне лихо не дозволялося відкрито говорити, навіть згадувати в офіційних документах. Тільки після проголошення незалежності України історики отримали доступ до архівних документів! Проте в пам’яті очевидців тих жахливих років, свідків, яких щодня стає менше й менше, пам’ять про голод, про померлих рідних і близьких, довіку закарбувалася в серці. З такими та іншими історичними фактами ознайомилися учні ОЗЗСО Пулинської ЗОШ-l -lll cтупенів на уроках історії та виховних годинах!

Напередодні Дня вшанування пам'яті жертв Голодомору в навчальному закладі відбулися виховні заходи, приурочені цим подіям! Учні 6-В класу провели виховну годину "Україна пам'ятає", на якій дізналися про причини та наслідки цієї трагічної сторінки в історії нашої держави. По завершенню заходу здобувачі освіти вшанували пам'ять жертв Голодомору хвилиною мовчання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень