A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Вибори голови Ради учнівського самоврядування ліцею

Дата: 19.09.2022 16:14
Кількість переглядів: 582

Надзвичайно важлива подія для учнівського самоврядування на початку нового навчального року  – вибори ЛІДЕРА учнівської громади (голови Ради учнівського самоврядування), формування Ради та старт активної плідної діяльності. Крім того, це нові ідеї заходів, нові думки та рішення. А найголовніше – ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ тих, хто бере участь у виборах, і також тих, хто голосує! Сподіваємося, що підготовка та проведення виборів допомогли учням замислитися про значення демократії і власного вибору.

Передвиборча кампанія тривала впродовж 2 тижнів (05-14.09.2022 р.).  Кандидати підготували свої  листівки, щоб більше розповісти про себе та свої ідеї учнівській громаді.

Процедура голосування проводилась 15 вересня у відповідності до Положення про організацію діяльності учнівського самоврядування ліцею. Режим голосування – онлайн.

Після того, як учні зробили свій вибір, результати голосування були оприлюднені на офіційному сайті ліцею, на сторінці Пулинські Вчителі у facebook та групах учнівських колективів у Viber.

За результатами головою Ради учнівського самоврядування ліцею обрано Діану Лукащук, ученицю 10 класу.

Вітаємо Діану й бажаємо здійснення всіх задумів, сформувати дружну команду учнівського активу ліцею й реалізувати багато цікавих проектів, ідей та провести безліч пізнавальних, розважальних, благодійних заходів.

Дякуємо учням ліцею за активну участь у голосуванні.

Бажаємо всім нових вражень і велику-велику кількість приємних спогадів про життя закладу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень