A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

НАКАЗ від 29.03.2021 р. "Про початок прийому документів для зарахування дітей до 1 класу"

Дата: 29.03.2021 16:00
Кількість переглядів: 892

 

 

Відділ освіти Пулинської селищної ради

Житомирська  область

Опорний заклад ЗСО

Пулинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

 

НАКАЗ

 

 29.03.2021 р.                              смт. Пулини                                     №      /о

 

Про початок прийому документів

для зарахування дітей до 1 класу

 

                 Відповідно ст.13 Закону України «Про освіту», ст.2, ст.9 Закону України «Про загальну середню освіту», ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», підпункту 3 пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві положення», Закону України від 17 березня 2020 року №530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)»,  Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 року № 684,  Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого  Міністерством  освіти  і  науки  України  від  16.04.2018 року

№367, рішення Виконавчого комітету  Пулинської селищної ради №2 від 10.12.20 року (додаток 4) «Про закріплення території обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти Пулинської селищної ради», розпорядження голови Пулинської селищної ради від 25.03.2021 року №25/04-03 «Про прийом документів закладами загальної середньої освіти для зарахування дітей до 1 класу», наказу відділу освіти Пулинської селищної ради №43о від 29.03.2021 року  та з метою забезпечення 100% охоплення дітей шкільного віку навчанням

 

 НАКАЗУЮ:

               

  1.  Розпочати прийом документів для зарахування дітей до 1 класу з 01 квітня 2021 року, дотримуючись Порядку зарахування відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної  загальної середньої освіти.

  2.  У разі продовження режиму «червоної зони», пов’язаної з поширенням коронавірусної інфекції, продовжити  перебіг місячного строку прийому документів закладами загальної середньої освіти для зарахування учнів до 1 та 10 класів з урахуванням часу, що минув до завершення карантину.

  3.  Організувати гнучкий режим прийому документів та їх копій, зокрема дозволити подавати їх  електронною поштою у сканованій формі без електронного цифрового підпису. Оригінали документів, необхідних для зарахування  учнів, приймати після припинення карантину.

  4.  Інформацію щодо  початку прийому документів довести до відома населення на вебсайті  закладу освіти впродовж двох робочих днів.

  5.  До 01.06.2021 року видати наказ про зарахування усіх дітей до 1 класу  (перша, основна хвиля зарахування), оприлюднити його в закладі освіти та на  веб-сайті.

  6. Забезпечити 100% охоплення дітей шкільного віку навчанням.

 

       7.. Контроль за виконанням даного наказу покласти на  ЗДНВР Глущенко К.В.

 

 

Директор школи                                                                   З.А.Лисюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень