A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Українській бібліотеці - українську книгу

Дата: 07.10.2022 10:45
Кількість переглядів: 116

Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з нею приємно провести вечір та не почуватися одиноким.

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у Пулинському ліцеї оголошено акцію «Українській бібліотеці - українську книгу».

Наші діти, особливо молодші школярі, хочуть читати, але, на жаль, у бібліотеці ліцею обмаль українських сучасних книг. Вже багато років фонди шкільних бібліотек не поповнюються з державного бюджету. Ми лише частково задовольняємо запити наших читачів за рахунок коштів від зданої макулатури та щорічної акції «Подаруй бібліотеці книгу».

Дарування книг бібліотеці - це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Книги, подаровані читачами, мають особливе значення. Саме паперова книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. За кожною обкладинкою живе цілий світ, кожна сторінка - знайомства, зустрічі, переживання.

Подарована бібліотеці книга - це радість більша, ніж одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань. Бо книги в бібліотеці - це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого…

В. Сидоренко, зав. бібліотекою ліцею

 


24.10.2022 11:40

У рамках місячника шкільних бібліотек проводилась акція «Українській бібліотеці - українську книгу». Дякуємо Лисюк З. А., Кравченко Т. П., Глущенко К. В., Пашківській Н. Д., учням та класним керівникам 11-А, 10-А, 8-А, 5-А, 4-А, 3-А класів за чудові подарунки. Особлива подяка Сівченку Владиславу (8-В кл.) за супер-книгу Т. Гофмана «Лускунчик і Мишачий король». Новорічну казку німецького письменника Ернста Теодора Амадея Гофмана можна прочитати будь-якої пори. У цікавій вигаданій історії добро перемагає зло, а вірність і любов творять дива. Це казкова повість з доповненою реальністю. У книзі «оживає» обкладинка та 5 ілюстрацій, позначених спеціальною міткою.

Дякуємо всім, хто долучився до поповнення книжкового фонду бібліотеки ліцею. Ваші подарунки обов’язково знайдуть свого читача.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень