A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Тиждень психології у Пулинському ліцеї

Дата: 26.04.2023 15:50
Кількість переглядів: 25

Тиждень психології у Пулинському ліцеї

Людина – частина пазлу, а психологія складає його у величезну та прекрасну картину.

З метою розширення та поглиблення знань учасників освітнього процесу з психології, розвиток їх інтересу до науки, вдосконалення знань про власний внутрішній світ і особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу та створення позитивної емоційної атмосфери у Пулинському ліцеї протягом 17- 23 квітня проведено «Тиждень психології».

Розпочався він із «Мудрих повчань від великих вчених».Кожен учасник освітнього процесу отримав можливість вибрати із чарівного «капелюха» позитивну пораду саме для себе. Приємно, що вони викликали із самого ранку усмішки на обличчі кожного.

Під час акції «Мій афоризм» вчителі та учні активно ділилися крилатими фразами свого життя.

Здобувачі освіти 5-9 класів згуртовано і весело брали участь у розважальній квест - грі « Слідопит», шукаючи відповіді на поставленні питання, змагаючись за суперприз.

Учні початкових класів поринули у світ психології під час перегляду відео «« Хто такий психолог?» та прикрашаючи символічне «Дерево бажань» своїми власними побажаннями.

До скриньки « Запитуєш – відповідаю!» бажаючі активно поміщали питання, які їх цікавлять і отримували індивідуальну вичерпну відповідь.

Під час «Тижня психології» старшокласники ліцею прийшли до висновку, що " кращий шлях передбачити майбутнє – створити його!», а дехто задумався про те, щоб у майбутньому обрати професію психолога.

Тиждень завершився, але позитивні враження залишилися…

Тетяна Трохліб



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень