A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

СПІЛЬНО ДО НАВЧАННЯ

Дата: 01.03.2023 15:32
Кількість переглядів: 93

СПІЛЬНО ДО НАВЧАННЯ.

Освітня мобільна команда №1 крос-секторального проекту Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ відвідала сьогодні Пулинський ліцей.

Представники ЮНІСЕФ розпочали свій виступ для учнів 1-8 класів з важливої теми в даний час - мінної безпеки - нагадали дітям, як важливо бути уважними та обережними під час війни та конфліктів. Вони провели інтерактивну гру, під час якої діти мали можливість розгадувати загадки про небезпечні речі, що можуть зустрітись на їхньому шляху.

Далі була презентація "Державні символи України", під час якої діти дізналися багато цікавого про Герб, Прапор та Гімн України. Учні отримали багато нових знань та поглибили своє розуміння національної символіки.

Найцікавішою та найемоційнішою була інтерактивна гра "Емоційний театр", в якій діти брали активну участь, мали можливість відчути та проявити свої емоції та почуття. Учні з нетерпінням взяли участь у грі та отримали багато світлих емоцій та позитивних вражень.

Для учнів 11 класів однією з тем була «Інформаційна гігієна, яка включала в себе важливу інформацію про захист від шкідливих впливів інформації в Інтернеті та соціальних мережах.

Під час бесіди було наголошено на тому, що інформаційна гігієна є важливою частиною нашого життя в епоху інформаційних технологій. Учні дізналися про те, як правильно використовувати соціальні мережі, які наслідки можуть мати шкідливі матеріали в Інтернеті та як захистити свої особисті дані.

Крім того, учні отримали корисні поради щодо захисту від онлайн-шахрайства та кібербулінгу. Представники UNICEF також відповіли на запитання учнів та дізналися про їх думки щодо захисту від шкідливої інформації.

На завершення візиту, гості подякували учням за активну участь та бажали всім міцного здоров'я, безпеки в складних умовах, які склалася в нашій країні. Ми дуже вдячні команді проєкту за цю співпрацю та за те, що вони є підтримкою та надією для нашої молоді в такий непростий час.

Переконані, що набуті знання допоможуть нашим дітям бути більш свідомими та обізнаними.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень