A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

ЗЕМЛЯ – НАША МАТИ, НАМ ТРЕБА ПРО НЕЇ ПОДБАТИ!

Дата: 21.04.2023 15:30
Кількість переглядів: 27

Мабуть, не випадково, квітень – пік весняної потужної ходи, вершина процесів пробудження природи, національної свідомості, людської гідності та екологічної культури!

Життя буяє в лісах, полях, скверах, на майданах, у душах і серцях!

Адже ми всі є частиною цієї природи, цього квітня, цієї весни! Тому питання екології та захисту Землі від руйнівних процесів глобалізації є питанням виживання людства в цілому та кожної конкретної людини зокрема.

Ми переконані, що виховання здобувачів освіти слід починати не в космічних масштабах, а прямо тут – у дворі свого освітнього закладу. Тільки усвідомлюючи особисті можливості, навчаючись вирішувати найближчі екологічні проблеми, людина зуміє замислитись про долю всесвіту в цілому.

Тож, з метою формування активної життєвої позиції й екологічної культури здобувачів освіти, з ініціативи Ради учнівського самоврядування, 21 квітня в Пулинському ліцеї проведена екологічна акція «Ми – за чисте довкілля!».

Участь в акції для ліцеїстів була добровільною.

Екологічні активісти закладу дружно прибрали від сміття територію закладу, стадіон ліцею, допомогли зібрати щебінь з квітника біля навчального корпусу початкової школи, посадили на території закладу кущі ялівцю.

Сподіваємось, що ініціатива групи активних ліцеїстів стане прикладом для інших, спонукатиме всіх дбайливо ставитись до природи, збереження навколишнього середовища, сприятиме підвищенню екологічної культури.

Дякуємо нашим юним активістам за активну життєву позицію!

Пишаємося вами!

Разом зробимо наше селище чистішим!

Більше фото за покликанням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень