A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Дякуємо за подаровані книжки

Дата: 07.12.2022 15:22
Кількість переглядів: 80

У середньовіччі вважалося, що людина, яка передала в монастир такий цінний дар, як книга, зберігає про себе пам’ять у нащадків, а й що надзвичайно важливо в усі часи, забезпечує порятунок своєї душі. Уміння віддавати, дарувати свідчить про щедрість душі.

Майже щодня наші юні читачі та їх батьки приходять до нашої бібліотеки з подарунками. Ми завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані книги, бо впевнені – вони стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанні і обов’язково знайдуть свого читача.

Книги, подаровані бібліотеці мають особливе значення. Саме паперова книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. За кожною обкладинкою живе цілий світ, кожна сторінка ─ знайомства, зустрічі, переживання.

Подарована бібліотеці книга ─ це радість більша, ніж одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань. Бо книги в бібліотеці ─ це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого…

Ми дякуємо всім дарувальникам за цінні для нашого фонду книги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень