A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Твій друг - дорожній рух!

Дата: 17.11.2023 15:22
Кількість переглядів: 57

Твій друг - дорожній рух!

Традиційним у Пулинському ліцеї є проведення Тижня безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках Тижня класними керівниками закладу були проведені вікторини, конкурси, виховні години та профілактичні бесіди стосовно безпеки дорожнього руху при користуванні велосипедами, роликовими ковзанами, скейтбордами, було організовано перегляд соцільних відеороликів "Безпечна країна".

Учні початкових класів зустрілися з представниками патрульної поліції, з якими повторили вже відомі правила дорожнього руху, мали можливість побачити службовий автомобіль та спеціальні засоби, які поліцейські використовують у своїй роботі.

Вихователями ГПД було проведено квест "Маршрут безпеки", виставу лялькового театру "Правила дорожнього руху".

Погодьтесь, що дорога і транспорт приховують в собі безліч небезпек. Тому і дорослі, і малі повинні дотримуватись "законів доріг".

Пам'ятаймо, що безпека - один із ключових інгредієнтів життя, який народжує щастя. Напевно, ніколи не може бути справжнього щастя за відсутності безпеки. Безпека так само важлива, як повітря, яким ми дихаємо, і торгувати цим не можна за всі гроші в світі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень