A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Імпровізований інформаційний паркан «Моя країна - Україна»

Дата: 31.10.2022 14:48
Кількість переглядів: 82

В умовах війни особливого значення набуває національно-патріотичне виховання. З огляду на суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні, дедалі більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції.

Українська нація міцніша, ніж здавалося. Любов до Батьківщини сильніша, ніж страх смерті. Ворог не такий вже й страшний, якщо ти справді любиш свою землю. Він не врахував того, що вже виросло нове покоління українців-патріотів. Покоління, що не піддається ворожій пропаганді та добре вміє боротись з ворогом.

В рамках місячника шкільних бібліотек діяв імпровізований інформаційний паркан «Моя країна - Україна». На ньому наші читачі розміщували вислови, малюнки, світлини.

Проводилось смайл-опитування «Що таке патріотизм?», ліцеїсти висловлювали думки за що вони люблять Україну, у «Згортку побажань» залишали свої побажання рідній країні. А ще брали участь у смайл-голосуванні «Чи важливо розмовляти українською мовою». У підсумку: «так» - 65 голосів, «не знаю» - 1, «ні» - 0 голосів.

Наші діти ростуть патріотами! Це надихає та вселяє віру у щасливе майбутнє. Ми, українці - вільний і незламний народ, який ніхто не зможе поставити на коліна, тим більше майбутнє нашої країни - нашу молодь!

В. Сидоренко, зав. бібліотекою ліцею



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень