A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Тиждень доброчесності

Дата: 09.12.2022 14:42
Кількість переглядів: 35

Формування цінностей у дітей починається зі школи, однак небагато учнів знають, що таке корупція, усвідомлюють її наслідки та інтегрованість у різні сфери суспільного життя. Діти рідко стикаються з цією темою, а вона складна і потребує комплексного підходу. Ще менше з учнями говорять про доброчесність – як протиставлення корупції. Пов’язано це із тим, що, на перший погляд, поняття доброчесності є абстрактним, тому говорити про неї може бути складно чи некомфортно. Тому Тиждень доброчесності – це перше занурення школярів у цю тематику, яке допоможе сформувати базове, необхідне відповідно до їхнього віку, розуміння.

В рамках Тижня доброчесності у 6-Б класі проведено заняття «Будь доброчесним – поводься безпечно», переглянуто відеоролик «Обережно, міни» , з учнями 7-А виховний захід «День доброчесності». Учні 8-Б класу шукали шляхи та інструменти запобігання корупції «Корупція краде можливості», а в 10 -му класі пройшли «Антикорупційні дебати».

Ми всі хочемо жити в розвиненому суспільстві, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності. Тож будьмо доброчесними!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень