A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Благодійний ярмарок

Дата: 18.11.2022 14:36
Кількість переглядів: 99

З ініціативи Ради учнівського самоврядування в Пулинському ліцеї 16-18 листопада проведено благодійний ярмарок. Захід організовано з метою збору коштів на придбання для захисників-земляків–військовослужбовців 1 мінометної батареї, 1 окремої бригади спецпризначення ім. Івана Богуна квадрокоптера.

Учні та вчителі закладу, в умовах відключення світла, перебування в укритті під час повітряної тривоги, зуміли вже зібрати 9300 грн. Ці кошти сьогодні були передані представниками Ради учнівського самоврядування ліцею Гаврилюку О. С. - голові Пулинської селищної ради.

Але ми не зупиняємося. Рада учнівського самоврядування спільно з дирекцією ліцею вирішили продовжити збір коштів й надалі. Організатори заходу щиро вдячні всім небайдужим, хто долучився до проведення ярмарку, адже добро, яке ми робимо для українського війська, обов’язково повернеться перемогою України.

Тож, хто ще не встиг долучитися до благодійного ярмарку, матиме можливість це зробити з 21 по 25 листопада. Ми розуміємо, що кожна гривня необхідна і участь кожного українця у боротьбі проти ворога вкрай важлива.

Віримо у нашу Перемогу і діємо!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень