A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

Дата: 01.03.2023 14:35
Кількість переглядів: 88

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

Останнім часом в український інфопростір та соцмережі намагається активно проникнути проросійський агресивний рух підлітків під так званою назвою ПВК «Редан». Відомо про його активізацію в Харкові, Черкасах, Полтаві, Івано-Франківську та інших містах. Створено подібні чати та спільноти і в житомирському осередку. 27 лютого 2023 року відбувся масований збір підлітків у центрі міста Житомира. Однак, завдячуючи оперативному втручанню правоохоронців та свідомої молоді Житомира, сутичок вдалося уникнути.

Підлітки 12-17 років - це вік активного формування самооцінки, інтересів, моральних уявлень, соціальних установок та потреби в спілкуванні з однолітками. Підліток прагне отримати новий досвід та яскраві емоції, продемонструвати свою винятковість, а соціальні мережі стають для нього платформою для отримання визнання та самоствердження. Однак несформована психіка, емоційна нестабільність через великий потік інформації, можливі соціальні невдачі та бажання втекти від реальних проблем знижують критичність підлітків до обраних ними способів поведінки. Підлітки в силу вікових особливостей намагаються відокремитись від батьків, відійти у бік і знайти себе.

Наш ліцей проводить інформаційні хвилинки, бесіди та виховні години з метою формування в учнівської молоді безпечної поведінки у цифровому просторі, критичного мислення під час сприйняття інформації, розуміння потенційної небезпеки безвідповідального ставлення до використання мережі Інтернет та навчає правилам інформаційної гігієни.

Разом з тим класні керівники доносять до дітей інформацію про участь вчительства Житомирщини в захисті своєї країни. Кращі його представники з початком російської агресії стали до лав Збройних Сил України, територіальної оборони, поповнили ряди волонтерських загонів з невтомним бажанням боронити державність, суверенітет, незалежність, цілісність кордонів нашої України. Заклади освіти стати осередками допомоги фронту, силам територіальної оборони, волонтерським загонам. Працівники та учні долучились до плетіння сіток,

готування їжі, збору необхідних речей та продуктів для біженців, до влаштування та розселення внутрішньо переміщених осіб, стали учасниками багатьох антивоєнних акцій.

Не дамо ворогу зламати нас зсередини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень