A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Книжково-ілюстративна виставка «Україно! Ти моя молитва!»

Дата: 03.10.2022 14:17
Кількість переглядів: 37

У нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!

Утвердження громадянських цінностей, виховання почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції є одним із найважливіших пріоритетів закладів освіти. До цієї важливої місії долучаються і шкільні бібліотеки. Через війну в Україні виховна робота в шкільних бібліотеках є пріоритетною, адже вони мають бути для кожної дитини осередками становлення громадянина-патріота, готового самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, сприяти єднанню українського народу та встановленню громадянського миру й злагоди в суспільстві. Для цього шкільні бібліотеки застосовують різні форми і методи патріотичного виховання. З непохитною вірою в перемогу України та усвідомленням руйнівних наслідків війни цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбуватиметься з 01.10 по 31.10 під гаслом "У нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!»

Сьогодні в рамках місячника презентовано книжково-ілюстративну виставку «Україно! Ти моя молитва!» з розділами «Україна крізь віки», «Україна єдина», «Українці ? нація героїв». На ній представлені матеріали, які яскраво описують історію нашої держави від сивої давнини до сьогодення та видатних діячів, містять цікаві відомості про її географію та державний устрій, розповідають про найкращі куточки України, визначні пам’ятки архітектури та природи.

Розділ «Українці ? нація героїв» висвітлює героїчну та скорботну сторінку нашого сьогодення ? російсько-українську війну. На захист своєї держави, показавши відданість і любов до Батьківщини, стали і наші земляки. На виставці представлені матеріали, які розповідають про тих, хто віддав своє життя за незалежність України.

В. Сидоренко, зав. бібліотекою ліцею


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень