A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Здобувачі освіти 1-6 класів Пулинського ліцею завітали до суворих та загартованих вогнем чоловіків -рятувальників 27 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУДСНС Житомирської області

Дата: 28.04.2023 13:26
Кількість переглядів: 19

Здобувачі освіти 1-6 класів Пулинського ліцею завітали до суворих та загартованих вогнем чоловіків -рятувальників 27 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУДСНС Житомирської області ( Пулини).

Щоб попередити нещасні випадки за участю дітей, рятувальники "озброїли" здобувачів освіти знаннями безпеки. Діти із задоволенням слухали цікаву для себе інформацію та ставили безліч питань.

Особливий інтерес здобувачі освіти проявили до техніки та пожежного обладнання, яке є на озброєнні пожежно-рятувального підрозділу. Шквал емоцій викликала можливість посидіти за кермом сучасного пожежного автомобіля, відчути себе майже рятувальником.

А квіти, висаджені під вікном диспетчерської, навели на думку, що наші мужні і сильні рятувальники мають трепетні і добрі душі, люблять створювати красу навколо. Догляд за квітами для них - не тягар, а навпаки- у радість, адже квіти наповнюють повітря навколо тонким і ніжним ароматом, створюють чудовий настрій, допомагають лікувати душі!

Усім рятувальникам підрозділу зичимо міцності духу, швидкої реакції, холодної голови, Божого благословення та мирного неба над головою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень