A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

До Дня захисника України та Дня українського козацтва в бібліотеці ліцею розгорнута книжкова виставка «Козаки ─ вірні своїй землі і народу»

Дата: 29.09.2023 13:24
Кількість переглядів: 70

День захисника́ України — свято, що відзначається в Україні 1 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

З огляду на традиції та глибокий історичний зміст, День захисника України ми відзначаємо 1 жовтня, як символ нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України, як пам’ять про тих, хто в різний час захищав нашу землю від ворога і захищає її зараз, коли йде боротьба за незалежність і суверенітет України.

До Дня захисника України та Дня українського козацтва в бібліотеці ліцею розгорнута книжкова виставка «Козаки ─ вірні своїй землі і народу», де представлені видання з історії козацтва, які висвітлюють волелюбний дух наших предків. Також експозиція вміщує літературу, що розповідає про мужність та героїзм сучасних воїнів, їх безстрашність та патріотизм. Виставку доповнюють публікації з періодичних видань, присвячені Героям нашої громади, які загинули

захищаючи Україну на фронтах російсько-української війни. Вічна слава і шана Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень