A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Щороку 1 березня відзначається Всесвітній день компліментів #2024

Дата: 01.03.2024 12:59
Кількість переглядів: 28

Щороку 1 березня відзначається Всесвітній день компліментів.

За словами Ханса Поортвліта з Нідерландів, який придумав цей день, Всесвітній день компліментів призначений задоволенню основних потреб людини у визнанні та оцінці. Це некомерційний день, який просто дозволяє людям відчути себе більш щасливими. Взяти участь у святкуванні Дня компліментів легко і просто. Зробіть людям комплімент, який буде позитивним і щирим. Зробіть його з посмішкою. Потім подивіться, як посмішка відіб'ється на їхніх обличчях. Компліменти роблять людей більш щасливими, підвищують самооцінку, почуття власної гідності, вони збільшують продуктивність праці, сприяють взаємному благополуччю. Попри усі випробування сьогодення, усміхнена людина - щаслива людина!

Символічно, що саме цього дня переможці обласних етапів предметних олімпіад, МАН та їх наставники отримали компліменти від закладу.

Хай світлими і мирними будуть ваші дні, успіх і удача , креатив і здоров'я, віра у себе та свої сили, здоров'я та наполегливість супроводжують кожну мить вашого життя! Дякуємо за те, що гідно представляєте честь ліцею!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень