A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

В УКРАЇНІ ВІДБУДЕТЬСЯ МАСОВИЙ ФЛЕШМОБ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ДО ДНЯ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я

Дата: 08.10.2022 12:31
Кількість переглядів: 82

10 жовтня відбудеться всеукраїнський флешмоб #спільно_дбай для закладів освіти. Захід спрямований на те, щоб долучити максимальну кількість школярів до здобуття знань про підтримку власного психічного здоров'я, та має на меті встановити Національний рекорд України.

Ініційована першою леді Оленою Зеленською Національна програма психічного здоров'я та психосоціальної підтримки дала імпульс для того, щоб тема психічного здоров'я посіла важливе місце у порядку денному – держави, неурядових організацій, донорів, міжнародних організацій, які працюють в Україні. Актуалізація теми сприяє формуванню культури піклування про психічне здоров'я, професійному зростанню фахівців, напрацюванню експертизи. Збільшується кількість організацій та проєктів, які надають послуги та допомагають людям. 

Для участі у всеукраїнському флешмобі потрібно відтворити руханку психологині Світлани Ройз, яку записав лідер Руху «Junior» телеведучий Олександр Педан. Відеозапис руханки доступний за посиланням. Покроковий план дій для участі можна знайти тут. Завантажити посилання на опублікований відеозапис руханки потрібно у цій формі.

Ділимося корисними посиланнями від Світлани Ройз, які можуть бути використані педагогами для підготовки до тематичного уроку:

Також для перегляду доступний запис вебінару «Психічне здоров’я дітей та його захист».

Джерпело: МОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень