A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Книжкова виставка «Книги-ювіляри 2024»

Дата: 31.01.2024 11:53
Кількість переглядів: 160

#Книги_ювіляри_2024

А ви знаєте, що у книжок також є день народження?! Не вірите? Тоді завітайте у бібліотеку ліцею та ознайомтеся з книжковою виставкою «Книги-ювіляри 2024». Ви будете здивовані, побачивши, якими сучасними та красивими можуть бути книги з багатолітніми історіями! Ювілей книги – це відмінний привід познайомитися з відомим твором літературного мистецтва або можливість знову пережити забуті історії.

Довголіття книги залежить від її читачів. Адже книгам, як і людям, доводиться проживати різні долі. Одні народжуються та швидко згасають, інші залишаються актуальними кілька століть і продовжують надихати нові покоління. Вони допомагають зрозуміти оточуючий світ, відкривають небачені обрії та пробуджують мрії, розкривають таємниці добра і зла, збагачують знаннями.

2024 рік багатий на ювілейні дати. У кожній країні існують свої літературні перлини. На виставці представлені книги-ювіляри українських та зарубіжних авторів. Справжній зорепад очікує на нас у цьому році. Серед книг-ювілярів:

Котляревський І. «Наталка Полтавка» ─ 205 р.

Карпенко –Карий І. «Сто тисяч» ─ 135 р. Нечуй – Левицький І. «Кайдашева сім’я» ─ 145 р.

Кобилянська О. «Людина» ─ 130 р. Багряний І. «Тигролови» ─ 80 р. Нестайко В. «В Країні Сонячних Зайчиків» ─ 65 р. Костенко Л. «Маруся Чурай» ─ 45 р. Шкляр В. «Залишенець. Чорний ворон» ─ 15 р. «Робін Гуд» ─ 490 р. Дефо Д. «Робінзон Крузо» ─ 305 р. Твен М. «Пригоди Гекльберрі Фінна» ─ 140 р. Скотт В. «Айвенго» ─ 205 р. Верн Ж. «20 тисяч льє під водою» ─ 155 р. та ін.

Завітайте до бібліотеки ліцею, зробіть подарунок книжкам ─ прочитайте їх та пориньте у світ книжкових героїв, які протягом поколінь навчають нас бути людяними, сміливими, чесними.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень