A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

День волонтера

Дата: 05.12.2022 11:51
Кількість переглядів: 77

5 грудня у світі та в Україні зокрема відзначають День волонтера — International Volunteer Day.

Міжнародний день волонтерів — один з міжнародних днів ООН, присвячений особам, що займаються волонтерством. Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

До волонтерського руху в Україні активно долучилися учасники освітнього процесу Пулинського ліцею.

Ліцеїсти разом з педагогами виготовляють окопні свічки, маскувальні сітки, збирають кошти на потреби ЗСУ, передають посилки для земляків – воїнів ЗСУ, малюють для них малюнки та пишуть листи вдячності.

Тож сьогодні Рада учнівського самоврядування ліцею передала учнівським колективам вітальні листівочки з подякою за допомогу ЗСУ.

Сподіваємось, що це лише початок нашої спільної волонтерської діяльності. Ми переконані, що разом ми наближаємо ДЕНЬ НАШОЇ ПЕРЕМОГИ над ворогом!

Зі святом всіх! Адже сьогодні кожен з нас трішки волонтер. Мирного всім неба над Україною!

Міжнародний день волонтера: історія свята

Генеральна Асамблея ООН в 1985 році запропонувала урядам щорічно відзначати 5 грудня Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку. Відзначається відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН A/RES/40/212. ООН закликала держави здійснити заходи з метою підвищення поінформованості про важливий внесок служби добровольців і тим самим спонукати ще більше людей в усіх сферах діяльності пропонувати свої послуги в якості добровольців як на батьківщині, так і за кордоном. Волонтери (добровольці) — це люди, які свій вільний час витрачають на благо суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень