A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Табір організованого дозвілля "Сонечко". Казковий вернісаж "Візок добрих казок"

Дата: 10.06.2023 11:36
Кількість переглядів: 71

Казковий вернісаж "Візок добрих казок".
А. Ейштейн переконував, що якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними – читайте їм казки. А якщо ви хочете, щоб вони були ще розумнішими – читайте їм більше казок. Так, читання казок чудово розвивають пам'ять, поповнюють словниковий запас, розвивають уяву, емоційну стійкість, поліпшують знання, підіймають рівень моралі, дають уроки та вчать навичок критичного мислення.
Вихованці табору "Сонечко" люблять і знають казки. Підтвердженням цього стала їх активна участь у грі-вікторині "Пізнай казку", що проходила у медіатеці закладу.
Бібліотекар Валентина Василівна підготувала для учнів і загадки про казкових героїв, і цікаві факти із енциклопедії... А якою пізнавальною і цікавою була відеозустріч героїв різних казок!
Та й це ще не все. Вихованці нашого табору дуже активно відсвяткували Всесвітній день морозива, а саме: долучились до пізнавальної вікторини, дізнались про історію і традиції виникнення морозива. А після заходу на свято морозива до діток завітала директор ліцею Лисюк Зоя Аркадіївна, яка пригостила наших "сонечок" морозивом.
Позитивні емоції отримала кожна дитина! І це чудово!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень