A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Випускниця Пулинського ліцею, поетеса Ольга Бортнікова подарувала бібліотеці закладу книгу поезій і фото «Життя vs війна»

Дата: 12.12.2023 11:30
Кількість переглядів: 15

Сьогодні випускниця Пулинського ліцею, поетеса Ольга Бортнікова – лауреатка літературної премії ім. Василя Земляка, премії ім. П. Куліша, Поліської відзнаки «Срібна вежа» в номінації «Засоби масової інформації», конкурсу на кращу публікацію в місцевій пресі (Польща), багатьох всеукраїнських літературних конкурсів; учасниця митецьких проєктів про війну; авторка поетичної збірки «Душа, окрилена любов’ю» (2006), прозових книг «Подорож в інший світ» (2019), «Лавандова кава» (2021), редакторка і співавторка книги новел «Життєві перехрестя» (2021) подарувала бібліотеці закладу книгу поезій і фото «Життя vs війна».

Ця книга – про воєнне лихоліття очима життя митців. Це сила поезії та світлин, що передають почуття мільйонів українців, життя яких радикально змінила війна.

Книга створена та видана неурядовою організацією «Сучасний Формат» у рамках проєкту «Голос громад в умовах війни» за фінансовою підтримкою Національного Фонду сприяння демократії.

Як стверджують автори: «Ця книга – про шану, повагу, пам’ять і боротьбу добра зі злом, де добро обов’язково має перемогти».

Війна закінчиться колись.

Ми знаємо, що переможем.

Хай віра ця допоможе,

Щоб наші мрії збулись!

Дякуємо Ользі Юріївні та всім авторам книги! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень