A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Для вступників створили онлайн-сервіс із підготовки до мультитесту ЗНО

Дата: 24.05.2022 10:05
Кількість переглядів: 155

Якісна підготовка онлайн до мультитесту ЗНО 2022 року

Сайт ЗНО-ОНЛАЙН пропонує майбутнім вступникам, які планують складати національний мультипредметний тест ЗНО, скористатися новим сервісом з підготовки до мультитесту.

За допомогою сервісу майбутні абітурієнти матимуть можливість ефективно підготуватися до тестування та показати найкращий результат під час вступної кампанії.

На сервісі представлені сім тренувальних варіантів, які складені відповідно до вимог цьогорічного мультитесту.

Вступники можуть щоденно тренуватися, опрацьовуючи відповідні блоки мультитесту з української мовиматематики та історії України.

Спосіб виконання тестових завдань на сайті максимально наближений до справжніх умов тестування, а форма надання відповідей аналогічна формі в реальних тестах, що покращує адаптацію до виконання завдань.

Після виконання тренувальних тестів онлайн учасники зможуть ознайомитися з правильними відповідями та опрацьовувати коментарі з поясненнями тих завдань, які виявилися проблемними для виконання.

Також у підсумку виконання кожного блоку мультитесту автоматично буде визначений тестовий і рейтинговий бал виконавця завдань.

Щоденне вдумливе виконання принаймні 10 тестових завдань із запропонованих тренувальних варіантів сприятиме ґрунтовній підготовці до мультитесту й гарантуватиме успішне складання важливого іспиту та безпроблемний вступ до омріяного вишу.

Джерело: osvita.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень