A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ ІЗ МАТЕМАТИКИ

Дата: 06.03.2023 09:21
Кількість переглядів: 79

Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки  предметів НМТ. Сьогодні ми пропонуємо потенційним учасникам тестування виконати завдання  з другого обов’язкового предмета ー  математики.

Онлайновий НМТ із математики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту. 

Під час реального тестування у вас буде змога користуватися довідковими матеріалами (формулами), тож і тепер рекомендуємо працювати над завданнями з опертям на них. 

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета. 

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із  демонстраційним варіантом тесту з математики на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Джерело: Український центр оцінювання якості освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень