A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Учасників виставки "Осінні фантазії" в цьому році було 66 чоловік. Всі вони отримали подяку від дирекції закладу

Дата: 12.10.2023 08:52
Кількість переглядів: 74

Освітній заклад — це майстерня, де формуються таланти підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє. ...Немає настільки поганої людини, яку б добре виховання не зробило кращою. В. Бєлінський

Творчість дітей - це глибоко своєрідна сфера їхнього духовного життя, самовираження, самоутвердження, в якій яскраво розкривається індивідуальна самобутність кожної дитини.

Існує ціла наука акмеологія – наука про шляхи досягнення особистістю найвищого рівня діяльності. На сьогодні таким рівнем вважається творча діяльність.

Дбаючи про розвиток творчих здібностей наших ліцеїстів, залучаючи їх до творчої праці, ми створюємо необхідні умови для розвитку всіх без винятку психічних якостей учнів.

Залучення учнів до творчої діяльності розкриває перед ними горизонти людських можливостей і сприяє правильному визначенню свого місця на широкому полі власних знань, умінь та здібностей.

Розвиток творчих здібностей учнів, залучення їх до творчої діяльності, створення умов для реалізації їхніх творчих можливостей оберігає ліцеїстів від моральної деградації. Тому наш заклад намагається залучати якомога більше ліцеїстів до участі у творчих виставках, конкурсах, фестивалях.

Приємно зазначити, що учасників виставки "Осінні фантазії" в цьому році було 66 чоловік. Всі вони отримали подяку від дирекції закладу.

Вітаємо усіх! Бажаємо усім творчих успіхів!

Пам'ятайте, що найважливіші здібності- це краса душі, чистота серця й талант любові. По-справжньому розкриватися й розцвітати всі інші таланти можуть тільки на їхній основі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень