A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Інформація для вчителів

Дата: від до Скинути

Підтримати дітей та задовільнити їхню потребу в грі, соціальній взаємодії та пізнанні нового

Шановні педагоги, зараз, як ніколи, потрібна наша стійкість, віра, погляд у майбутнє і професіоналізм, адже наша місія сьогодні - підтримати дітей та задовільнити їхню потребу в грі, соціальній взаємодії та пізнанні нового. Ми пропонуємо вам орієнтир для проведення ігрової взаємодії, який може бути використаний під час онлайн-комунікації з дітьми і батьками. Усі запропоновані вправи ви можете адаптувати, розширити, поглибити на власний розсуд. Не обов’язково цілісно використовувати запропоновану розробку – ви можете обрати ті частини, які будуть актуальними і цікавими для дітей. Ігрову онлайн-взаємодію «Радіємо сонечку» ви зможете знайти за покликанням: https://drive.google.com/file/d/1NtzewQje3M-VQUo1_COjQ2Dnm4c6wqUp/view Будемо раді, якщо запропоновані ідеї додадуть вам натхнення та будуть корисними під час взаємодії з дітьми.

18:01 23.03.2022

Рекомендації щодо дистанційної роботи

Рекомендації щодо дистанційної роботи (для педагогічних, науково-педагогічних, наукових та інших працівників, які тимчасово виїхали за межі України, але мають бажання і можливість працювати за дистанційною формою)

10:30 21.03.2022

Коротка пам’ятка для вчителів, які працюють із дітьми під час війни. 9 правил

Попри жахливу війну в Україні, багато вчителів і далі проводять неформальні заняття або навіть уроки, щоби відволікти дітей. ГО “Смарт освіта” разом з українськими вчителями також організовує пізнавальні онлайн-зустрічі для дітей та підлітків.

12:35 11.03.2022

Наказ МОН №143 від 07.02.2020 р. «Про затвердження Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи»

Оновлення переліку навчального обладнання для початкової школи має на меті зацікавити наймолодших учнів у навчанні, збільшити рівень вмотивованості за допомогою сучасних навчальних засобів і досягти обов’язкових результатів навчання відповідно до Державного стандарту початкової освіти. Ознайомитись із Наказом і переліком навчальних засобів і обладнання можна за посиланням

12:08 29.04.2020

Про неприпустимість використання педагогічними працівниками напрацювань, методичних матеріалів та ігрових комлектів Six Bricks та Lego Play Box з комерційною метою.

Лист МОН України про неприпустимість використання педагогічними працівниками напрацювань, методичних матеріалів та ігрових комлектів Six Bricks та Lego Play Box з комерційною метою

10:24 29.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень