A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Вітаємо з престижним почесним місцем, здобутим у всеукраїнському конкурсі “Створи найбезпечнішу школу мрії”

Дата: 05.07.2021 21:24
Кількість переглядів: 129

Вітаємо з престижним почесним місцем, здобутим у всеукраїнському конкурсі “Створи найбезпечнішу школу мрії”

Зовсім із невеликим відривом та з однаковою кількістю балів у першій 5-ці також опинилися:

????Команда "Мисливці за мрією" опорного закладу загальної середньої освіти Пулинської загальноосвітньої школи І-ІII ступенів Пулинського району Житомирської області.

Всі учасники перших п'яти команд також отримують сертифікат на курс онлайн-навчання з робототехніки, програмування, 3D дизайну або анімації для кожного члена команди.



UNICEF Ukraine 

5 июля, 14:27  · 

????Всеукраїнський конкурс від ЮНІСЕФ на створення найбезпечнішої школи мрії завершено!

Ми щиро вдячні всім за участь. Всі роботи були дивовижними! Команда ЮНІСЕФ сподівається, що в рамках конкурсу дітям вдалось переосмислити нинішні реалії навчального процесу та реалізувати свої найкреативніші ідеї найбезпечнішої віртуальної школи мрії в часи пандемії на платформі Minecraft: Education Edition. Дуже важко було обрати лише одну команду. Тож ми обрали усі! ????

????Почесну перемогу здобула команда Арцизького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 Арцизької міської ради!

Шолька Олена Вікторівна та Малюк Наталія Дмитрівна, ми вітаємо вас та кожного учня вашої дружньої команди! Терзі Віктор Вікторович, Бондаренко Максим Євгенійович, Петров Іван Дмитрович, Бойко-Ісакова, Анастасія Богданівна, Бабалик Христина Юріївна, Козар Павло Миколайович та Ботнар Людмила Олександрівна ви створили неймовірну безпечну школу мрії!

Сертифікати на IT-курси чекають на кожного! А також почесна грамота переможця та новенький ноутбук для вашої школи вже прямують до вас.

Зовсім із невеликим відривом та з однаковою кількістю балів у першій 5-ці також опинилися:

????Команда "Мисливці за мрією" опорного закладу загальної Середньої освіти Пулинської загальноосвітньої школи І-ІII ступенів Пулинського району Житомирської області

????Школа І-ІІІ ступенів №231

????Ukrainian Global School

????Роксоланівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Дальницької сільської ради

Ми з радістю нагороджуємо і ці 4 команди! Всі учасники даних команд також отримують сертифікат на курс онлайн-навчання з робототехніки, програмування, 3D дизайну або анімації для кожного члена команди.

На знак нашої подяки за креативні ідеї кожної школи та єднанню зусиль у протидії поширенню #COVID19 , ми даруємо всім іншим школам онлайн-подяку та незабаром створимо окремий ????плейлист на нашому офіційному ютуб-каналі, в який опублікуємо усі роботи без виключення!

джерелоhttps://www.facebook.com/UNICEFUkraine/posts/4283343201730178


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень