A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Всеукраїнський проєкт «Мішечок»

Дата: 08.04.2021 16:22
Кількість переглядів: 690

Учнівський та вчительський колективи ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів долучаються до Всеукраїнського проєкту «Мішечок».

Завдання творчого конкурсу та умови:

- Ми боремось за колективний приз - комплект обладнання для сублімації 5в1 ПРОФІ (устаткування призначена для друку на футболках, подушках, пазлах, чашках, тарілках, кепках, чохлах для мобільних і багато іншого), у груповій номінації нам потрібно:
1) створити команду, яка працюватиме з відповідальним координатором проєкту в навчальному закладі;

2) виготовити максимальну кількість мішечків та порахувати їх. Підтвердження - це фото (мішечок + автор), якщо один автор зробив багато мішечків учасник робить одне фото, на якому має бути видно скільки мішечків він зробив.
Важливо: автори підписують свої фото (прізвище, ім'я, кількість мішечків, назву школи);

3) координатор проєкту в школі заповнює анкету за посиланням https://forms.gle/N7gw8RcM5M9To5g78 до 7 травня 2021 року та має порахувати загальну кількість мішечків, яку зробила команда і підвантажити посилання на гугл диск, відкрити доступ за посиланням, де будуть всі фото учасників з мішечками з вашого навчального закладу;
4) координатор проєкту має бути на зв'язку 8, 10, 11 травня за вказаним контактним телефоном в анкеті. В разі виникнення технічних питань організатори можуть звернутися для оперативного усунення недоліків.

Учні закладу, що пошиють найбільше мішечків за період проєкту, будуть мати фото підтвердження, почнуть ними користуватись в побуті та виконають усі умови проєкту - виграють супер приз (кількість пошитих мішечків має збігатися з кількістю мішечків, що видно на фото).
* на головний приз претендують команди навчальних закладів які виготовили не менше ніж 100 мішечків.
** серед усіх команд учасників в колективній номінації які виготовили понад 100 мішечків і мають фото підтвердження будуть розігруватись 3 набори для вітамінізації учнів навчального закладу.
*** усі учасники (в тому числі члени команд які будуть змагатись за головний приз), мають право змагатись за подарунки в індивідуальному конкурсі який буде проходити в соціальних мережах.

Положення, технічні вимоги читайте за посиланням:
https://docs.google.com/document/d/1CkYN_GLZiCDoTs3zHYhV6zinpimo1qqTG3NLUAwQYpo/edit?usp=sharing

 

Роботи, що не відповідатимуть технічним вимогам та без дотримання авторських прав не будуть допущенні до творчого конкурсу.
 

Роботи приймаються до 7 травня 2021 року.

Слідкуйте за новинами на сайті та в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/Schoolrecyclingworld
https://www.instagram.com/schoolrecyclingworld
https://schoolrecyclingworld.org

Користуйтесь хештегами: #SchoolReсyclingWorld #SRW #мішечок #мішечокSRW.
Організатор проєкту – громадська організація «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World». Конкурс відбувається за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру та за підтримки генерального партнера – Компанії PepsiCo Україна.

#SchoolResyclingWorld #SRW

Посилання на контент


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень