A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

З вірою у дива…

Дата: 13.01.2020 15:51
Кількість переглядів: 433

Ірландці стверджують: «Приділи час для роботи – це ціна успіху; приділи час для роздумів – це джерело сили; приділи час для ігор – це таємниця молодості; приділи час для читання – це основа життя; приділи час, щоб бути дружелюбним – це двері до щастя; приділи час для мрії – це шлях до зірок; приділи час для любові – це велике щастя; приділи час для радості – це музика життя; приділи час для споглядання – це нагорода; приділи час для планування – тоді у тебе буде час для решти 9 справ.
Тож, згідно плану роботи ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІст., 10 січня всі педагогічні працівники опорного закладу та філій зібрались на чергове засідання креатклубу «Думки з приводу….». Присвячене воно було 10 колегам, для яких 2019 рік був роком ювілейних днів народження.
Наші колеги розкривали свої таємниці, мрії під час виконання вправ «Асоціація», «Спритний вчитель», «Незакінчене речення», складання пазлів «Перли ЗНО 2019».
Перед Всесвітнім днем «Дякую» розповідали за що б вони сказали дякую своїй професії і за що їх робота може сказати Дякую їм.
А колеги щиро і завзято виконували для героїв дня пісні, складали про них сенкан або діаманту, складали Алфавіт побажань.
Свято, як годиться, не буває без подарунків: першим сюрпризом – подарунком для всіх став виступ головного редактора газети «Вісті», випускниці школи, поетеси Ольги Бортнікової.
Вона трепетно, душевно і щемно читала присутнім свою поезію, яка доторкнулась до струн душі кожного, не залишила байдужим нікого.
Іменинники 2019 року отримали на згадку по «Блокнотику щастя». На протязі року вони мають записувати туди те, що зробило їх щасливими, надихнуло, здивувало, принесло море позитиву.
Був і креативний торт із свічками, загаданими бажаннями, вірою у те, що задумане здійсниться.
Мудрі стверджують, що є два способи прожити життя:
перший – не вірити в диво,
другий – вірити в диво.
Якщо ви повірите в диво, то й диво повірить у вас.
То ж, у ці святкові різдвяні , новорічні дні зичу всім не втрачати віру у диво, творити добрі справи і бути здоровими!

Директор ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. З.А. Лисюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень