A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Пулинський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 21.05.2021 15:16
Кількість переглядів: 262

На виконання плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2024 року в ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів з 17 по 21 травня було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Під час Тижня проведено зустріч з представниками Національної Поліції – Шевчуком В. В., заступником начальника сектору Поліції діяльності та Єрегою Ю.Д. – дільничим офіцером, тематичні вікторини, уявні мандрівки, квест «Маршрут безпеки», гра-подорож «В гостях у світлофора», рольові і сюжетні ігри, переглянуто школярами відеоролики соціальної реклами «Безпека на дорозі для дітей. Будь видимим на дорозі у темноті», «Будь помітним на дорозі – і будеш в безпеці». А 21 травня проведено єдиний національний урок «Будь помітним на дорозі».

Всі ці заходи спрямовані на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі дорожнього руху, засвоєння дітьми норм безпечної поведінки життя – цікаве, дивовижне, таємниче. Бережімо його!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень